Familietrio de Tivolies is een vermakelijke muziek-act die teruggrijpt naar het Nederland in de jaren vijftig van de vorige eeuw.

De tijd van televisierevue´s, dansorkesten en schnabbeltoeren.
De tijd van bermtoerisme, wederopbouw en huiselijkheid.
Maar bovenal… de tijd van romantische en vrolijke liedjes
Liedjes die herinneren aan de populaire artiesten uit die tijd zoals De Ramblers, Corry Brokken, Eddy Christiani, Teddy Scholten, enz.

De Tivolies verzorgen optredens maar ook korte theatervoorstellingen.
Een optreden van de Tivolies is een vrolijk reisje terug in de tijd.

1970729_692118984210712_6104208682144699520_n

Familietrio de Tivolies is opgericht in 2001, door Stefan van den Berg, Aukje Kerkhof en Edwim Peters. Een gedeelde liefde voor de muziek van de jaren ’50 bond ons. Vooral de romantische, melodieuze liedjes hadden de voorkeur, en het keurige AVRO-repertoire met orkesten als de Ramblers en de Skymasters. Gaandeweg maakten we ook theatervoorstellingen en speelden we op diverse theater en muziekfestivals. Een single op vinyl en twee volledige compact discs zagen het levenslicht, en 18 voorstellingen later spelen we nog steeds. 

En het is nog steeds mieters, me dunkt!

Deze muziekact die geïnspireerd is op muziek uit de jaren 50 kan ook op uw feestje geboekt worden.

Bel ze even op, die Tivolies, 06-45218960.

Familietrio de Tivolies bestaat uit Jan, Joop en zus Jantien, en zijn sinds 2001 een trio. Het begon allemaal met een optreden in het Steigertheater te Nijmegen ter ere van het huwelijk van toen nog prins Willem Alexander en prinses Maxima, en de rest is historie. De Tivolies spelen al ruim 10 jaar op de Sonsbeek Theater Avenue, met elk jaar een nieuwe theatervoorstelling. Ook het Openluchtmuseum Arnhem is al regelmatig opgeluisterd met de liedjes van weleer. Verder speelden de Tivolies veel op straat bijvoorbeeld tijdens het Intro! Festival in Nijmegen (winnaar 1e prijs), de Roggefeesten op Ameland en op verschillende straatmuziekfestivals in den lande. Ook worden de Tivolies regelmatig ingehuurd op privefeestjes, bruiloften, verjaardagen, of bij jubilarissen op schoot en tussen de jaren ’30 schuifdeuren. Op dit moment zijn de Tivolies bezig om een nieuwe straattheater/muziekact in elkaar te draaien, met de titel: de Muzikale Telefooncentrale. Zeer waarschijnlijk is deze voorstelling dit jaar te zien op de festivals…

delen is mieters!Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone